Traditionele vlaggenstokken met ledverlichting

Voor de veiligheid op het water is het verplicht voor alle boten om in het donker te varen met verlichting, ook voor kleine rubberboten en zeilboten. Wij dragen graag ons steentje bij aan de veiligheid op het water, vandaar dat we op het idee zijn gekomen om onze traditionele houten vlaggenstokken te voorzien van ledverlichting. Ook leveren wij het ledlampje op een rvs vlaggenstok. Bij ons kunt u terecht voor een mooi toplicht.
Vlaggenstok met led-verlichting

Traditionele vlaggenstok met ledverlichting

Uitstraling en veiligheid
Wilt u een mooie traditionele vlaggenstok én verlichting op uw boot? Miedema Watersport heeft de oplossing voor u. Onze vlaggenstok is een handgemaakt houten product die helemaal op maat is gemaakt en veilig is. Hierbij leveren we een door ons ontwikkelde rvs vlaggenstokhouder, die u op de boot kunt vastklemmen.

RVS houder voor op een moederbord van een (kleine)rubberboot.

 

 

 

 

Miedema Watersport

Vakmanschap in hout sinds 1917.

 
Miedema Watersport, een korte historie.
In 1917 begon Andries Miedema een mast, - pomp, - blokmakerij en draaierij. Dit bedrijf kreeg de naam Miedema Houtwaren en was gevestigd op de Camstraburen te Leeuwarden. Het bedrijf maakte onder andere houtenmasten en rondhouten (haakstokken, vaarbomen, gieken en gaffels) voor de houten skûtsjes die toentertijd nog voeren.