Wateralarm 

Nooit meer waterschade of verrast worden door een ondergelopen motorkamer? Miedema Watersport heeft de oplossing voor u. Wij leveren een wateralarm dat u via sms op tijd waarschuwt.

Het alarmsysteem wordt tussen de pomp en dobberschakelaar geplaatst. Ons wateralarm heeft verschillende voordelen op andere systemen, zo is het systeem in elke boot of elk jacht in te bouwen. En is het op afstand via sms in te stellen.

Nooit meer waterschade met het wateralarm van Miedema

·         Het wateralarm is op alle systemen aansluitbaar zonder grote toepassingen.

·         Het systeem zet zelf de pomp in werking.

·         Leverbaar in 12 volt & 24 volt.

·         Het alarmsysteem heeft dubbele ingangen voor verschillende pompen.

wateralarm systeem medling via sms, voorkomt dat uw boot sinkt.

wateralarm
Schakelpaneel van hout
Zoekt u een specialist die een schakelpaneel in hout kan frezen? Dan bent u bij Miedema Watersport aan het juiste adres.

Er zijn overal schakelborden voor elektronica of klokken verkrijgbaar, maar de laatste tijd komt er bij ons komt steeds vaker de vraag of we een schakelpaneel in hout willen frezen.

Is het interieur van uw boot, jacht of schip mooi betimmerd, maar mist er een schakelpaneel de gewenste betimmering? Wij maken voor u het schakelpaneel op maat in de gewenste houtsoort. U kunt u wensen en voorkeuren doorgeven en wij frezen voor u een schakelpaneel in hout.


  

 

 

 

Miedema Watersport

Vakmanschap in hout sinds 1917.

 
Miedema Watersport, een korte historie.
In 1917 begon Andries Miedema een mast, - pomp, - blokmakerij en draaierij. Dit bedrijf kreeg de naam Miedema Houtwaren en was gevestigd op de Camstraburen te Leeuwarden. Het bedrijf maakte onder andere houtenmasten en rondhouten (haakstokken, vaarbomen, gieken en gaffels) voor de houten skûtsjes die toentertijd nog voeren.