Houten scheepsnaamborden

Zoekt u een houten naambord voor uw jacht of voor uw woning? Miedema Watersport maakt naamborden in veel houtsoorten en verschillende vormen.
De meeste naamborden worden gemaakt in teak, mahonie, meret of eiken. Maar wij maken ook scheepsnaamborden in twee houtsoorten, zodat u bijvoorbeeld de letters in een andere houtkleur heeft dan het naambord.
Uw naambord op maat gemaakt
Wilt u uw logo in hout gefreesd of gegraveerd? Of wilt u uw naambord voorzien van geprinte letters of wilt juist de letters laten vergulden in bladgoud? Er is heel veel mogelijk. Wij verwerken al uw wensen in een tekening en na akkoordbevinding zullen wij uw naambord op maat maken.
 Uw naambord wordt vervolgens uitgefreesd. Op onze 3D-printer kunnen we de letters in alle kleuren printen. Het voordeel hiervan is dat ze weerbestendig zijn en lang meegaan.

1 Kies u houtsoort? Kies u afmetingen of formaat van het naambord en lettertype wat u wilt.
2 Wij maken een proefdruk, en na akkoord gaan wij te werk.
3 Wij zoeken het hout uit, en zagen en schaven, afkorten het hout.
4 Wij gaan het hout frezen en daarna het naambord afwerken en schuren.
5 Wij gaan op aanvraag het naambord lakken of voorzien van letters in kleur.

Voorbeelden:
Naambord teakhout Teakhout scheepsnaambord.  Naambord met gekleurde letters Teakhout met letters op kleur geprint.  Naambord sneek Licht eiken Met logo.  
Naambord grouMerethout, letters 3D geprint. Naambord grou meretMeret hout.   naambord eiken mahonieEiken naambord met letters van teakhout. 
ersNaambord teakTeakhout scheepsnaambordeepsbord.    naambord mahonie essenMahonie naambord met eikenhouten letters. NaambordBolletjes Naamborden Teakhout.
Gevelbord harvikhorstgroot gevelnaambord iepenhout met schors.  Gevelbord klein met schorsgevelbord iepenhout met schors Naambord van Kersenhout met schors 
Naambord kersen met schors  en met logo  Naambord Teakhout met letters kleur oudwit.  naambordNaamborden teakhout met gouden letters.

35224872 1011902612294470 276085707582210048 n

Naambord Teak, 
witte letters gelakt.

d3f5c0d1 e551 452f 86ed 841e8e6e8667

Naambord teak

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Miedema Watersport

Vakmanschap in hout sinds 1917.

 
Miedema Watersport, een korte historie.
In 1917 begon Andries Miedema een mast, - pomp, - blokmakerij en draaierij. Dit bedrijf kreeg de naam Miedema Houtwaren en was gevestigd op de Camstraburen te Leeuwarden. Het bedrijf maakte onder andere houtenmasten en rondhouten (haakstokken, vaarbomen, gieken en gaffels) voor de houten sk├╗tsjes die toentertijd nog voeren.